زلنسکی: حمایت آمریکا برای عضویت در اتحادیه اروپا را دریافت کردیم حزب‌الله خطاب به مقامات لبنانی: مذاکره با دشمنی که به کشتار ادامه می‌دهد، چه ارزشی دارد؟ جهاد اسلامی: سلاح مقاومت به هیچ طرفی تحویل داده نمی‌شود کاتس: اسرائیل از سوریه خارج نخواهد شد فراکسیون پارلمانی حزب‌الله: دولت لبنان باید اسرائیل را مجبور به اجرای تعهداتش کند تکرار اظهارات خصمانه وزیر خارجه لبنان علیه ایران و حزب‌الله قطع ارتباط با هواپیمای حامل رئیس ستاد ارتش لیبی پس از پرواز از آنکارا رسانه‌های عبری از ربوده شدن یک ژنرال بلندپایه لبنانی توسط موساد خبر داد شرط روسیه برای همکاری بین المللی درباره نیروگاه هسته‌ای زاپروژیا حماس: مخالف قیمومیت و ترک سلاح هستیم واکنش آمریکا به ادعای کاتس درباره غزه ایروانی خطاب به نماینده آمریکا: نه تسلیم می‌شویم و نه باج می‌دهیم روسیه در نشست شورای امنیت: تمامی مفاد قطعنامه ۲۲۳۱ از ۱۸ اکتبر از درجه اعتبار ساقط هستند حماس: آماده ورود به مرحله دوم توافق غزه هستیم انفجار شدید در البوکمال

ادامه حضور مستشاری ایران در سوریه

علی رغم ادعای مقامات رژیم صهیونیستی هیچگونه تغییری در کمیت و کیفیت حضور مستشاری ایران در سوریه ایجاد نشده است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۰ - ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 May 19
کد خبر: ۴۳۳۰۹

به گزارش راهبرد معاصر، یک مقام مطلع نظامی ضمن تکذیب ادعای شب گذشته وزیر دفاع رژیم صهیونیستی در خصوص خروج مستشاران نظامی ایران از سوریه اظهار داشت: هیچگونه تغییری در کمیت و کیفیت حضور مستشاری ایران در سوریه ایجاد نشده است.

 

وی حضور ایران در سوریه را به درخواست رسمی دولت قانونی این کشور و برای کمک به مبارزه با تروریسم عنوان کرد و اظهار داشت: تا زمانی که دولت سوریه به کمک مستشاری ایران نیاز داشته باشد در این کشور خواهیم ماند.

 

وی ادعای شب گذشته نفتالی بنت وزیر دفاع رژیم صهیونیستی در سخنرانی پایان کارش را که بدون ارائه هیچگونه سندی عنوان شد، تلاش برای پرکردن کارنامه خالی از دستاورد او عنوان کرد و افزود: این اظهارات نیز مشابه ادعاهای مستمر رژیم صهیونیستی در خصوص انجام عملیاتهای نظامی موفق علیه نیروهای ایرانی در سوریه و یا حملات سایبری موفق به تاسیسات مختلف در جمهوری اسلامی ایران است و عااری از واقعیت می باشد.


منبع: نورنیوز

کلمات کلیدی: سوریه ایران
مطالب مرتبط
ارسال نظر